Header Ads

ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΧΕΙΟ - Κέρδισε χρήματα κάθε μέρα


Τι είναι το Δωρεάν Λαχείο.

Το δωρεάν λαχείο είναι ένα λαχείο όμως δωρεάν που δεν χρειάζεται να αγοράζετε κάποιο εισιτήριο η κάποιο δελτίο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να κάνει μια εγγραφή και να μπαίνει καθημερινά στην ιστοσελίδα ώστε να δει άμα είναι ο τυχερός και κληρώθηκε ο ΤΚΟΣ* αριθμός του.(θα σας εξηγήσω πιο κατω τι ειναι ο αριθμός ΤΚΟΣ)

Πότε είναι οι κληρώσεις;

Η Κύρια Κλήρωση είναι κάθε μέρα το μεσημέρι στις 12:00 μ.μ. και ο νικητής πρέπει να διεκδικήσει το POT πριν την επόμενη κλήρωση, εάν αποτύχει, αυτό μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Η Μίνι Κλήρωση είναι μεταξύ 18:00 και τα μεσάνυχτα στην αρχική σελίδα κάτω.

Έχω κερδίσει και εγώ ο ίδιος στο Δωρεάν Λαχείο δυο φορές μέσα σε δυο μήνες και να η απόδειξη.








Τι είναι ο αριθμός ΤΚΟΣ.

Ο αριθμός ΤΚΟΣ είναι ο (Ταχυδρομικός Κώδικας, Οδός, Σπίτι)
Τώρα για να κάνουμε εγγραφή στην ιστοσελίδα θέλει Προσοχή: Η εγγραφή γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο: Εάν π.χ. Ο Γιάννης μένει στην Γλυφάδα, Ταχυδρομικός Kώδικας: 16674, οδό Γαληνού και το Σπίτι 15, ο ΤΚΟΣ του θα είναι: 16674315.

Εάν η οδός αρχίζει ήδη από αριθμό, βάζετε τον αριθμό. Εάν μένετε σε περιοχή όπου δεν υπάρχει οδός / αριθμός σπιτιού (π.χ. χωριό), βάλτε την ηλικία σας ή δύο μηδενικά στο τέλος.

Είναι αδύνατο για εμάς με αυτό το τρόπο να ξέρουμε το που ακριβώς μένετε. Ο λόγος που δημιουργήσαμε το ΤΚΟΣ είναι ώστε να έχετε ένα πιο μοναδικό κωδικό για να συμμετέχετε στις κληρώσεις, αλλά και να μην το ξεχάσετε, είναι αδύνατον να ξεχάσετε που μένετε, έτσι δεν είναι;

Χρησιμοποίησε τον αντίστοιχο κωδικό του γράμματος με το οποίο ξεκινάει η οδό σου.


Πώς μπορώ να φέρω κόσμο;

Μπορείτε να χτίζεται το μπόνους σας, φέρνοντας την οικογένεια και τους φίλους σας, στο Δωρεάν Λαχείο. Σε αυτή τη σελίδα: www.doreanlaxeio.gr/referrals.php θα βρείτε το μοναδικό προσωπικό σας URL, όπως και Banners επίσης, για Sites και Forums. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα σε ένα κείμενο, e-mail, κοινοποιήστε το στο Facebook, μέσω οποιασδήποτε μορφής επικοινωνίας που λειτουργεί για εσάς, και στη συνέχεια, όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε αυτό το σύνδεσμο και κάνουν εγγραφή, μαρκάρονται αυτόματα ως referrals σας. Θα κερδίζετε άμεσα 0.10€ για τον κάθε referral που φέρνετε.


Εγγραφή
Όποια άλλη απορία έχετε θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω και καλή τύχη και και καλά κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.